Любой интернет-бизнес начинается с домена !

А домены покупаются на → Metka.UA

Правовед

 
  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта

Молоко та молочні продукти; яйця птахів; натуральний мед; харчові продукти тваринного походження, в іншому місці непойменовані

Печать
04     Молоко та молочні продукти; яйця птахів; натуральний мед; харчові продукти тваринного походження, в іншому місці непойменовані

0401     Молоко та вершки, незгущені та без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

0401 10             - з вмістом жирів не більш як 1 мас. %:
0401 10 10 00     - - у первинних упаковках, об'ємом нетто не більш як 2 л
0401 10 90 00     - - інші
0401 20         - з вмістом жирів понад 1 мас. %, але не більш як 6 мас. %:
                - - не більш як 3 мас. %:
0401 20 11 00     - - - у первинних упаковках, об'ємом нетто не більш як 2 л
0401 20 19 00     - - - інші
                - - понад 3 мас. %:
0401 20 91 00     - - - у первинних упаковках, об'ємом нетто не більш як 2 л
0401 20 99 00     - - - інші
0401 30             - з вмістом жирів понад 6 мас. %:
                - - не більш як 21 мас. %:
0401 30 11 00     - - - у первинних упаковках, об'ємом нетто не більш як 2 л
0401 30 19 00     - - - інші
                - - понад 21 мас. %, але не більш як 45 мас. %:
0401 30 31 00     - - - у первинних упаковках, об'ємом нетто не більш як 2 л
0401 30 39 00     - - - інші
                - - понад 45 мас. %:
0401 30 91 00     - - - у первинних упаковках, об'ємом нетто не більш як 2 л
0401 30 99 00     - - - інші




0402     Молоко та вершки, згущені або з доданням цукру чи інших підсолоджувальних речовин:
0402 10         - у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом жирів не більш як 1,5 мас. %:
                - - без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин:
0402 10 11 00     - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 10 19 00     - - - інші
                - - інші:
0402 10 91 00     - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 10 99 00     - - - інші
                  - у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом жирів понад 1,5 мас. %:
0402 21         - - без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:
                - - - з вмістом жирів не більш як 27 мас. %:
0402 21 11 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
                  - - - - інші:
0402 21 17 00     - - - - - з вмістом жирів не більш як 11 мас. %
0402 21 19 00     - - - - - з вмістом жирів понад 11 мас. %, але не більш як 27 мас. %
                - - - з вмістом жирів понад 27 мас. %:
0402 21 91 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 21 99 00     - - - - інші
0402 29         - - інші:
                - - - з вмістом жирів не більш як 27 мас. %:
0402 29 11 00     - - - - молоко спеціального призначення, для немовлят, у герметичній упаковці, масою нетто не більш як 500 г, з вмістом жирів понад 10 мас. %
                  - - - - інші:
0402 29 15 00     - - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 29 19 00     - - - - - інші
                - - - з вмістом жирів понад 27 мас. %:
0402 29 91 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 29 99 00     - - - - інші
                  - інші:
0402 91         - - без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:
                - - - з вмістом жирів не більш як 8 мас. %:
0402 91 11 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 91 19 00     - - - - інші
                - - - з вмістом жирів понад 8 мас. %, але не більш як 10 мас. %:
0402 91 31 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 91 39 00     - - - - інші
                - - - з вмістом жирів понад 10 мас. %, але не більш як 45 мас. %:
0402 91 51 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 91 59 00     - - - - інші
                - - - з вмістом жирів понад 45 мас. %:
0402 91 91 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 91 99 00     - - - - інші
0402 99         - - інші:
                - - - з вмістом жирів не більш як 9,5 мас. %:
                - - - з вмістом жирів понад 9,5 мас. %, але не більш як 45 мас. %:
                - - - з вмістом жирів понад 45 мас. %:
0402 99 11 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 99 19 00     - - - - інші
0402 99 31 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 99 39 00     - - - - інші
0402 99 91 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг
0402 99 99 00     - - - - інші


0403     Маслянка, коагульовані молоко та вершки, йогурт, кефір та інші ферментовані або сквашені (бактеріальними заквасками) молоко та вершки, згущені або незгущені, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин, ароматизовані чи неароматизовані, з доданням або без додання фруктів, горіхів чи какао:

0403 10         - йогурт:
                - - неароматизований, без додання фруктів, горіхів або какао:
                - - - без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів:
0403 10 11 00     - - - - не більш як 3 мас. %
0403 10 13 00     - - - - понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %
0403 10 19 00     - - - - понад 6 мас. %
                - - - інший, з вмістом жирів:
0403 10 31 00     - - - - не більш як 3 мас. %
0403 10 33 00     - - - - понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %
0403 10 39 00     - - - - понад 6 мас. %
                - - ароматизований або з доданням фруктів, горіхів чи какао:
                - - - у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом молочних жирів:
0403 10 51 00     - - - - не більш як 1,5 мас. %
0403 10 53 00     - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0403 10 59 00     - - - - понад 27 мас. %
                - - - інший, з вмістом молочних жирів:
0403 10 91 00     - - - - не більш як 3 мас. %
0403 10 93 00     - - - - понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %
0403 10 99 00     - - - - понад 6 мас. %
0403 90         - інші:
                - - неароматизовані, без додання фруктів, горіхів або какао:
                - - - у порошку, гранулах чи інших твердих видах:
                - - - - без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів:
0403 90 11 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0403 90 13 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0403 90 19 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - - інші, з вмістом жирів:
0403 90 31 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0403 90 33 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0403 90 39 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - інші:
                - - - - без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів:
0403 90 51 00     - - - - - не більш як 3 мас. %
0403 90 53 00     - - - - - понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %
0403 90 59 00     - - - - - понад 6 мас. %
                - - - - інші, з вмістом жирів:
0403 90 61 00     - - - - - не більш як 3 мас. %
0403 90 63 00     - - - - - понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %
0403 90 69 00     - - - - - понад 6 мас. %
                - - ароматизовані або з доданням фруктів, горіхів або какао:
                - - - у порошку, гранулах або в інших твердих видах, з вмістом молочних жирів:
0403 90 71 00     - - - - не більш як 1,5 мас. %
0403 90 73 00     - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0403 90 79 00     - - - - понад 27 мас. %
                - - - інші, з вмістом молочних жирів:
0403 90 91 00     - - - - не більш як 3 мас. %
0403 90 93 00     - - - - понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %
0403 90 99 00     - - - - понад 6 мас. %    
    


0404     Молочна сироватка, згущена або незгущена, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин; продукти, що складаються з натуральних компонентів молока, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин, в іншому місці не зазначені:

0404 10             - молочна сироватка, видозмінена чи ні, згущена або не згущена, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:
                - - у порошку, гранулах чи іншому твердому вигляді:
                - - - без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):
                - - - - не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 02 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 04 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 06 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - - понад 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 12 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 14 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 16 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - інші, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):
                - - - - не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 26 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 28 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 32 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - - понад 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 34 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 36 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 38 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - інші:
                - - - без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин та з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):
                - - - - не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 48 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 52 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 54 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - - понад 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 56 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 58 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 62 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - інші, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):
                - - - - не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 72 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 74 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 76 00     - - - - - понад 27 мас. %
                - - - - понад 15 мас. % і з вмістом жирів:
0404 10 78 00     - - - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 10 82 00     - - - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 10 84 00     - - - - - понад 27 мас. %
0404 90             - інші:
                - - без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин та з вмістом жирів:
0404 90 21 00     - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 90 23 00     - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 90 29 00     - - - понад 27 мас. %
                - - інші, з вмістом жирів:
0404 90 81 00     - - - не більш як 1,5 мас. %
0404 90 83 00     - - - понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %
0404 90 89 00     - - - понад 27 мас. %




0405     Масло вершкове та інші жири, вироблені з молока; молочні пасти:

0405 10         - масло вершкове:
                  - - з вмістом жирів не більш як 85 мас. %:
                  - - - масло вершкове натуральне:
0405 10 11 00     - - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг
0405 10 19 00     - - - - інші
0405 10 30 00     - - - вершкове масло рекомбіноване
0405 10 50 00     - - - вершкове масло сироваткове (підсирне)
0405 10 90 00     - - інші
0405 20         - молочні пасти:
0405 20 10 00     - - з вмістом жиру понад 39 мас. %, але не більш як 60 мас. %
0405 20 30 00     - - з вмістом жиру понад 60 мас. %, але не більш як 75 мас. %
0405 20 90 00     - - з вмістом жиру понад 75 мас. %, але не більш як 80 мас. %
0405 90         - інші:
0405 90 10 00     - - з вмістом жиру понад 99,3 мас. % і з вмістом води не більш як 0,5 мас. %
0405 90 90 00     - - інші



0406     Сири всіх видів і кисломолочний сир:

0406 10         - свіжий сир (без визрівання), включаючи сир з молочної сироватки, і кисломолочний сир:
0406 10 20 00     - - з вмістом жиру не більш як 40 мас. %
0406 10 80 00     - - інші
0406 20             - сири терті або в порошку, усіх сортів:
0406 20 10 00     - - гларський сир з травами, так званий "шабцигер" ("Schabziger"), вироблений із збираного молока з доданням дрібно розтертих запашних трав
0406 20 90 00     - - інші
0406 30         - сири плавлені, крім тертих або в порошку:
0406 30 10 00     - - під час виготовлення яких використовувалися тільки сири ементальський (Emmentaler), грюєр та апензель (Appenzell) і які можуть бути з доданням гларського сиру з травами, так званий "шабцигер" ("Schabziger"); упаковані для роздрібної торгівлі, з вмістом жиру не більш як 56 мас. % у перерахунку на суху речовину
                  - - інші:
                  - - - з вмістом жиру не більш як 36 мас. % і з вмістом жиру в сухій речовині:
0406 30 31 00     - - - - не більш як 48 мас. %
0406 30 39 00     - - - - понад 48 мас. %
0406 30 90 00     - - - з вмістом жирів понад 36 мас. %
0406 40         - блакитні сири:
0406 40 10 00     - - рокфор (Roquefort)
0406 40 50 00     - - горгонзола (Gorgonzola)
0406 40 90 00     - - інші
0406 90             - інші сири:
0406 90 01 00     - - для виробництва плавлених сирів
                  - - інші:
                  - - - ементальський (Emmentaler), грюєр збринц (Sbrinz), бергкезе і апензель (Appenzell):
0406 90 02 00     - - - - цілі сири вартістю понад 401,85 євро, але не більш як 430,62 євро за 100 кг маси нетто на умовах франко-кордон країни ввезення, з вмістом жиру 45 мас. % або більше в перерахунку на суху речовину, що визрівали три або більше місяців
0406 90 03 00     - - - - цілі сири вартістю понад 430,62 євро за 100 кг маси нетто на умовах франко-кордон країни ввезення, з вмістом жиру 45 мас. % або більше в перерахунку на суху речовину, що визрівали три або більше місяців
0406 90 04 00     - - - - у шматках, що мають скоринку хоча б на одному боці, розфасовані під вакуумом або з використанням інертного газу, масою нетто 1 кг і більше, але не більш як 5 кг маси нетто і вартістю понад 430,62 євро, але не більш як 459,39 євро за 100 кг маси нетто на умовах франко-кордон країни ввезення, з вмістом жиру 45 мас. % або більше в перерахунку на суху речовину, що визрівали три або більше місяців
0406 90 05 00     - - - - у шматках, що мають скоринку хоча б на одному боці, розфасовані під вакуумом або з використанням інертного газу, масою нетто 1 кг і більше, але не більш як 5 кг маси нетто і вартістю понад 459,39 євро за 100 кг маси нетто на умовах франко-кордон країни ввезення, з вмістом жирів 45 мас. % або більше в перерахунку на суху речовину, що визрівали три або більше місяців
0406 90 06 00     - - - - у шматках без скоринки, масою нетто менш як 450 г і вартістю понад 499,67 євро за 100 кг маси нетто на умовах франко-кордон країни ввезення, розфасовані під вакуумом або з використанням інертного газу, на упаковці яких зазначено як мінімум назву сиру, вміст жирів, прізвище відповідального пакувальника та країну-виробника, з вмістом жирів 45 мас. % або більше в перерахунку на суху речовину, що визрівали три або більше місяців
                  - - - - інші:
0406 90 13 00     - - - - - ементальський (Emmentaler)
0406 90 15 00     - - - - - грюєр  збринц (Sbrinz)
0406 90 17 00     - - - - - бергкезе  апензель (Appenzell)
0406 90 18 00     - - - фрибурзький сир (Fromage fribourgeois), вашерен мон-дор (Vacherin Mont d'Or) і тет де муан
0406 90 19 00     - - - гларський сир з травами, так званий "шабцигер" ("Schabziger"), виготовлений із збираного молока з доданням дрібно розтертих запашних трав
0406 90 21 00     - - - чедер (Cheddar)
0406 90 23 00     - - - едем (Edam)
0406 90 25 00     - - - тильзит (Tilsit)
0406 90 27 00     - - - бутеркезе
0406 90 29 00     - - - качкавал (Kashkaval)
                  - - - фета (Feta):
0406 90 31 00     - - - - з молока вівці чи молока буйволиці в місткостях з розсолом чи в бурдюках із шкури вівці чи кози
0406 90 33 00     - - - - інші
0406 90 35 00     - - - кефалотирі (Kefalotyri)
0406 90 37 00     - - - фінляндія (Finlandia)
0406 90 39 00     - - - ярлсберг (Jarlsberg)
                  - - - інші:
0406 90 50 00     - - - - сири з молока вівці чи молока буйволиці в місткостях з розсолом чи в бурдюках із шкури вівці чи кози
                  - - - - інші:
                  - - - - - з вмістом жиру не більш як 40 мас. % і з вмістом води в перерахунку на знежирену речовину:
                - - - - - - не більш як 47 мас. %:
0406 90 61 00     - - - - - - - грана падано (Grana Padano), парміджіано реджіано (Parmigiano Reggiano)
0406 90 63 00     - - - - - - - фіоре сардо (Fiore Sardo), пекорино (Pecorino)
0406 90 69 00     - - - - - - - інші
                - - - - - - понад 47 мас. %, але не більш як 72 мас. %:
0406 90 73 00     - - - - - - - проволоне (Provolone)
0406 90 75 00     - - - - - - - асіяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасіо (Montasio), рагузано (Ragusano)
0406 90 76 00     - - - - - - - данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фінбо (Fynbo), хаварті (Havarti), марибо (Maribo), самсое
0406 90 78 00     - - - - - - - гауда (Gouda)
0406 90 79 00     - - - - - - - есром (Esrom), італіко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжіо (Taleggio)
0406 90 81 00     - - - - - - - канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслідейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвійний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбі (Colby), монтерей (Monterey)
0406 90 82 00     - - - - - - - камамбер (Camembert)
0406 90 84 00     - - - - - - - брі (Brie)
0406 90 85 00     - - - - - - - кефалографієра (Kefalograviera), касері (Kasseri)
                  - - - - - - - інші сири, з вмістом води в перерахунку на знежирену речовину:
0406 90 86 00     - - - - - - - - понад 47 мас. %, але не більш як 52 мас. %
0406 90 87 00     - - - - - - - - понад 52 мас. %, але не більш як 62 мас. %
0406 90 88 00     - - - - - - - - понад 62 мас. %, але не більш як 72 мас. %
0406 90 93 00     - - - - - - понад 72 мас. %
0406 90 99         - - - - - інші:
0406 90 99 10     - - - - - - сири з молока корів, у місткостях з розсолом
0406 90 99 90     - - - - - - інші



0407 00     Яйця птиці в шкаралупі, свіжі, консервовані або варені:

                  - свійської птиці:
                  - - для інкубації:
0407 00 11 00     - - - індичі чи гусячі
0407 00 19 00     - - - інші
0407 00 30 00     - - інші
0407 00 90 00     - інші


0408     Яйця птиці без шкаралупи та яєчні жовтки, свіжі, сушені, варені у воді або на парі, формовані, морожені або консервовані іншим способом, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

                - яєчні жовтки:
0408 11         - - сушені:
0408 11 20 00     - - - не придатні для вживання
0408 11 80 00     - - - інші
0408 19         - - інші:
0408 19 20 00     - - - не придатні для вживання
                  - - - інші:
0408 19 81 00     - - - - рідкі
0408 19 89 00     - - - - інші, включаючи морожені
                - інші:
0408 91             - - сушені:
0408 91 20 00     - - - не придатні для вживання
0408 91 80 00     - - - інші
0408 99         - - інші:
0408 99 20 00     - - - не придатні для вживання
0408 99 80 00     - - - інші



0409 00 00 00     Мед натуральний

0410 00 00 00     Їстівні продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені
 


А Вы знаете что?

В оригинальном тексте Конституции есть несколько описок. Самая знаменитая из них — это написание названия штата Пенсильвания (Pennsylvania) в списке делегатов, подписавших Конституцию, с одной «n» — «Pensylvania». Кроме этого, в Конституции некоторые слова написаны по правилам британского английского, которые отличаются от американского; к тому времени американская орфографическая норма ещё не выработалась.