Любой интернет-бизнес начинается с домена !

А домены покупаются на → Metka.UA

Правовед

 
  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта

15.8. Виробництво інших харчових продуктів.

E-mail Печать
15.81.0. Виробництво хліба та хлібобулочних виробів.

Цей підклас включає:
- виробництво хліба та хлібобулочних виробів  
- виробництво борошняних кондитерських виробів нетривалого зберігання: свіжих пирогів, тістечок, тортів тощо

Цей підклас не включає:
- виробництво сухарів, печива, соломки, інших "сухих" хлібопродуктів та пирогів, тістечок тривалого зберігання (див. 15.82)
- виробництво макаронних виробів, локшини та інших подібних виробів, у тому числі з начинкою (див. 15.85)
- послуги ресторанів, кафе тощо з виготовлення хліба та хлібобулочних виробів (див. 55.30)



15.82.0. Виробництво сухарів, печива, пирогів і тістечок тривалого зберігання.

Цей підклас включає:
- виробництво сухарів, печива, соломки, вафель, пряників, бубликів, сушки та інших "сухих" хлібобулочних виробів
- виробництво борошняних кондитерських виробів тривалого зберігання: тортів, тістечок тощо  
- виробництво різних закусочних продуктів солодких або солоних

Цей підклас не включає:
- виробництво борошняних кондитерських виробів нетривалого зберігання (див. 15.81)



15.83.0. Виробництво цукру.

Цей підклас включає:
- виробництво (включаючи рафінацію) цукру з цукрового буряку та тростини
- отримання жому, меляси та інших відходів цукроваріння
- виробництво сахарози  

Цей підклас не включає:
- виробництво глюкози, глюкозного сиропу, мальтози тощо (див. 15.62)



15.84.0. Виробництво какао, шоколаду та цукристих кондитерських виробів.

Цей підклас включає:
- виробництво какао у вигляді порошку, масла, жиру, пасти
- виробництво шоколаду та шоколадних кондитерських виробів
- виробництво драже та таблеток  
- виробництво цукристих кондитерських виробів  
- виробництво жувальної гумки
- виробництво халви, глазурованих фруктів та горіхів  

Цей підклас не включає:
- виробництво сахарози (див. 15.83)



15.85.0. Виробництво макаронних виробів.

Цей підклас включає:
- виробництво макаронних виробів, локшини та інших подібних виробів, у тому числі з начинкою (пельменів, вареників тощо)



15.86.0. Виробництво чаю та кави.

Цей підклас включає:
- перероблення чайних листків, виробництво гранул, таблеток, плиток
- розфасування чаю в паковання масою не більше 3 кг для роздрібного продажу, включаючи аналогічні продукти, виготовлені з шипшини, іншої рослинної сировини (м'яти, вербени, ромашки тощо)
- приготування суміші чаю чи мате
- виробництво кави в зернах чи меленої, розчинної, екстрактів та концентратів з кави
- вилучення кофеїну з кави, смаження зерен кави  
- виробництво замінників кави
- виробництво інших напоїв з кави

Цей підклас не включає:
- виробництво трав'яних настоянок для лікувальних цілей (див. 24.42)



15.87.0. Виробництво прянощів та приправ.

Цей підклас включає:
- виробництво і фасування оброблених прянощів, спецій  
- виробництво соусів (у тому числі майонезу), оцту, приправ, гірчиці (включаючи порошок) тощо

Цей підклас не включає:
- вирощування культур для виробництва прянощів (див. 01.13)
- добування та виробництво солі (див. 14.40)



15.88.0. Виробництво продуктів дитячого харчування та дієтичних продуктів.

Цей підклас включає:
- виробництво продуктів харчування для немовлят та малюків за спеціальними формулами і технологіями, включаючи фруктові, овочеві, молочні, м'ясні  консерви та сухі молочні суміші
- виробництво продуктів, які використовуються для спеціальних дієт: продуктів за спеціальними формулами для низькокалорійного харчування; лікувальних дієтичних продуктів (включаючи харчові продукти без глютену зі зниженим вмістом солі і цукру або без солі і цукру); продуктів харчування для осіб, які мають велике фізичне навантаження, особливо для спортсменів; продуктів харчування для осіб, які страждають від порушення метаболізму вуглеводнів (діабетиків)



15.89.0. Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань.

Цей підклас включає:
- виробництво заготовок для супів та бульйонів (порошкоподібних, кубиків тощо)
- виробництво дріжджів (включаючи кормові), яєчного порошку
- виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо  
- виробництво екстрактів рослинних та згущувачів харчових тощо
- виробництво фруктових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв
- виробництво сумішей вершкового масла та рослинних олій, які містять понад 15 мас. % вершкового масла, або іншого молочного жиру

Цей підклас не включає:
- виробництво сумішей вершкового масла та рослинних олій з вмістом молочних жирів не більше 15 мас. % (див. 15.43)

 


А Вы знаете что?

Конституция США.  Некий Патрик Генри рассматривался в качестве делегата на Конституционный Совет, но его кандидатура была отклонена по причине того, что "от него разило, как от крысы".