21 Різні харчові продукти
2101 Екстракти, есенції та концентрати кави, чаю або мате (парагвайського чаю) і готові продукти на їх основі або на основі кави, чаю чи мате (парагвайського чаю); смажений цикорій та інші смажені замінники кави і екстракти, есенції та концентрати з них:
- екстракти, есенції та концентрати кави і готові продукти на основі цих екстрактів, есенцій і концентратів або на основі кави:
2101 11 - - екстракти, есенції та концентрати:
2101 11 11 - - - з вмістом сухої речовини на основі кави 95 мас. % або більше:
2101 11 11 11 - - - - розчинна кава в первинній упаковці, масою нетто не більш як 10 кг
2101 11 11 12 - - - - розчинна кава в первинній упаковці, масою нетто понад 10 кг
2101 11 11 90 - - - - інші
2101 11 19 00 - - - інші
2101 12 - - готові продукти на основі цих екстрактів, есенцій і концентратів або на основі кави:
2101 12 92 00 - - - готові продукти на основі цих екстрактів, есенцій і концентратів кави
2101 12 98 00 - - - інші
2101 20 - екстракти, есенції та концентрати з чаю чи мате, або парагвайського чаю, і готові продукти на їх основі або на основі чаю чи мате, або парагвайського чаю:
2101 20 20 00 - - екстракти, есенції або концентрати
- - готові продукти:
2101 20 92 00 - - - на основі екстрактів, есенцій або концентратів з чаю чи мате, або парагвайського чаю
2101 20 98 00 - - - інші
2101 30 - смажений цикорій та інші смажені замінники кави і екстракти, есенції та концентрати з них:
- - смажений цикорій та інші смажені замінники кави:
2101 30 11 00 - - - смажений цикорій
2101 30 19 00 - - - інші
- - екстракти, есенції та концентрати смаженого цикорію та інших смажених замінників кави:
2101 30 91 00 - - - смаженого цикорію
2101 30 99 00 - - - інші
2102 Дріжджі (активні чи неактивні); інші мертві одноклітинні мікроорганізми (крім вакцин товарної позиції 3002); готові пекарські порошки:
2102 10 - дріжджі активні:
2102 10 10 00 - - дріжджі культурні
- - дріжджі пекарські:
2102 10 31 00 - - - сухі
2102 10 39 00 - - - інші
2102 10 90 00 - - інші
2102 20 - дріжджі неактивні; інші мертві одноклітинні мікроорганізми:
- - дріжджі неактивні:
2102 20 11 00 - - - у вигляді таблеток, кубиків чи аналогічних форм або в первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг
2102 20 19 00 - - - інші
2102 20 90 00 - - інші
2102 30 00 00 - порошки пекарські готові
2103 Продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця:
2103 10 00 00 - соус соєвий
2103 20 00 00 - кетчуп та інші томатні соуси
2103 30 - порошок гірчиці та готова гірчиця:
2103 30 10 00 - - порошок гірчиці
2103 30 90 00 - - готова гірчиця
2103 90 - інші:
2103 90 10 00 - - мангове чутні, рідке
2103 90 30 00 - - настоянки гіркі ароматичні з вмістом 44,2 - 49,2 об. % спирту та 1,5 - 6 мас. % тирличу (генціану), прянощів і різних інгредієнтів з вмістом 4 - 10 % цукру, у посудинах місткістю не більш як 0,5 л
2103 90 90 00 - - інші
2104 Супи чи бульйони готові та заготовки для їх приготування; гомогенізовані складені харчові продукти:
2104 10 - супи чи бульйони готові та заготовки для їх приготування:
2104 10 10 00 - - сухі
2104 10 90 00 - - інші
2104 20 00 00 - гомогенізовані складені харчові продукти
2105 00 Морозиво та інші види харчового льоду, що містять або не містять какао:
2105 00 10 - без вмісту молочних жирів або з вмістом менш як 3 мас. % молочних жирів:
2105 00 10 10 - - фруктове морозиво, виготовлене з сумішей товарної підкатегорії 2106 90 98 60
2105 00 10 90 - - інше
- з вмістом молочних жирів:
2105 00 91 00 - - 3 мас. % або більше, але менш як 7 мас. %
2105 00 99 00 - - 7 мас. % або більше
2106 Харчові продукти, в іншому місці не зазначені:
2106 10 - білкові концентрати та текстуровані білкові речовини:
2106 10 20 00 - - без вмісту молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмістом менш як 1,5 мас. % молочних жирів, менш як 5 мас. % цукрози чи ізоглюкози, менш як 5 мас. % глюкози або крохмалю
2106 10 80 00 - - інші
2106 90 - інші:
2106 90 10 00 - - сири плавлені
2106 90 20 00 - - складені спиртні продукти, крім продуктів, виготовлених на основі ароматичних речовин, що використовуються у виробництві напоїв
- - сиропи цукрові, ароматизовані або з доданням барвників:
2106 90 30 00 - - - сироп з ізоглюкози
- - - інші:
2106 90 51 00 - - - - сироп з лактози
2106 90 55 00 - - - - сироп з глюкози або з мальтодекстрину
2106 90 59 00 - - - - інші
- - інші:
2106 90 92 00 - - - без вмісту молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмістом менш як 1,5 мас. % молочних жирів, менш як 5 мас. % цукрози чи ізоглюкози, менш як 5 мас. % глюкози або крохмалю
2106 90 98 - - - інші:
2106 90 98 60 - - - - суміші (основи) для виготовлення фруктового морозива, з вмістом концентрованого фруктового соку або безалкогольного напою, з вмістом цукру не більш як 30 мас. % та без вмісту молочних жирів
2106 90 98 90 - - - - інші
2101 Екстракти, есенції та концентрати кави, чаю або мате (парагвайського чаю) і готові продукти на їх основі або на основі кави, чаю чи мате (парагвайського чаю); смажений цикорій та інші смажені замінники кави і екстракти, есенції та концентрати з них:
- екстракти, есенції та концентрати кави і готові продукти на основі цих екстрактів, есенцій і концентратів або на основі кави:
2101 11 - - екстракти, есенції та концентрати:
2101 11 11 - - - з вмістом сухої речовини на основі кави 95 мас. % або більше:
2101 11 11 11 - - - - розчинна кава в первинній упаковці, масою нетто не більш як 10 кг
2101 11 11 12 - - - - розчинна кава в первинній упаковці, масою нетто понад 10 кг
2101 11 11 90 - - - - інші
2101 11 19 00 - - - інші
2101 12 - - готові продукти на основі цих екстрактів, есенцій і концентратів або на основі кави:
2101 12 92 00 - - - готові продукти на основі цих екстрактів, есенцій і концентратів кави
2101 12 98 00 - - - інші
2101 20 - екстракти, есенції та концентрати з чаю чи мате, або парагвайського чаю, і готові продукти на їх основі або на основі чаю чи мате, або парагвайського чаю:
2101 20 20 00 - - екстракти, есенції або концентрати
- - готові продукти:
2101 20 92 00 - - - на основі екстрактів, есенцій або концентратів з чаю чи мате, або парагвайського чаю
2101 20 98 00 - - - інші
2101 30 - смажений цикорій та інші смажені замінники кави і екстракти, есенції та концентрати з них:
- - смажений цикорій та інші смажені замінники кави:
2101 30 11 00 - - - смажений цикорій
2101 30 19 00 - - - інші
- - екстракти, есенції та концентрати смаженого цикорію та інших смажених замінників кави:
2101 30 91 00 - - - смаженого цикорію
2101 30 99 00 - - - інші
2102 Дріжджі (активні чи неактивні); інші мертві одноклітинні мікроорганізми (крім вакцин товарної позиції 3002); готові пекарські порошки:
2102 10 - дріжджі активні:
2102 10 10 00 - - дріжджі культурні
- - дріжджі пекарські:
2102 10 31 00 - - - сухі
2102 10 39 00 - - - інші
2102 10 90 00 - - інші
2102 20 - дріжджі неактивні; інші мертві одноклітинні мікроорганізми:
- - дріжджі неактивні:
2102 20 11 00 - - - у вигляді таблеток, кубиків чи аналогічних форм або в первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг
2102 20 19 00 - - - інші
2102 20 90 00 - - інші
2102 30 00 00 - порошки пекарські готові
2103 Продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця:
2103 10 00 00 - соус соєвий
2103 20 00 00 - кетчуп та інші томатні соуси
2103 30 - порошок гірчиці та готова гірчиця:
2103 30 10 00 - - порошок гірчиці
2103 30 90 00 - - готова гірчиця
2103 90 - інші:
2103 90 10 00 - - мангове чутні, рідке
2103 90 30 00 - - настоянки гіркі ароматичні з вмістом 44,2 - 49,2 об. % спирту та 1,5 - 6 мас. % тирличу (генціану), прянощів і різних інгредієнтів з вмістом 4 - 10 % цукру, у посудинах місткістю не більш як 0,5 л
2103 90 90 00 - - інші
2104 Супи чи бульйони готові та заготовки для їх приготування; гомогенізовані складені харчові продукти:
2104 10 - супи чи бульйони готові та заготовки для їх приготування:
2104 10 10 00 - - сухі
2104 10 90 00 - - інші
2104 20 00 00 - гомогенізовані складені харчові продукти
2105 00 Морозиво та інші види харчового льоду, що містять або не містять какао:
2105 00 10 - без вмісту молочних жирів або з вмістом менш як 3 мас. % молочних жирів:
2105 00 10 10 - - фруктове морозиво, виготовлене з сумішей товарної підкатегорії 2106 90 98 60
2105 00 10 90 - - інше
- з вмістом молочних жирів:
2105 00 91 00 - - 3 мас. % або більше, але менш як 7 мас. %
2105 00 99 00 - - 7 мас. % або більше
2106 Харчові продукти, в іншому місці не зазначені:
2106 10 - білкові концентрати та текстуровані білкові речовини:
2106 10 20 00 - - без вмісту молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмістом менш як 1,5 мас. % молочних жирів, менш як 5 мас. % цукрози чи ізоглюкози, менш як 5 мас. % глюкози або крохмалю
2106 10 80 00 - - інші
2106 90 - інші:
2106 90 10 00 - - сири плавлені
2106 90 20 00 - - складені спиртні продукти, крім продуктів, виготовлених на основі ароматичних речовин, що використовуються у виробництві напоїв
- - сиропи цукрові, ароматизовані або з доданням барвників:
2106 90 30 00 - - - сироп з ізоглюкози
- - - інші:
2106 90 51 00 - - - - сироп з лактози
2106 90 55 00 - - - - сироп з глюкози або з мальтодекстрину
2106 90 59 00 - - - - інші
- - інші:
2106 90 92 00 - - - без вмісту молочних жирів, цукрози, ізоглюкози, глюкози, крохмалю або з вмістом менш як 1,5 мас. % молочних жирів, менш як 5 мас. % цукрози чи ізоглюкози, менш як 5 мас. % глюкози або крохмалю
2106 90 98 - - - інші:
2106 90 98 60 - - - - суміші (основи) для виготовлення фруктового морозива, з вмістом концентрованого фруктового соку або безалкогольного напою, з вмістом цукру не більш як 30 мас. % та без вмісту молочних жирів
2106 90 98 90 - - - - інші