15.31.0. Перероблення та консервування картоплі.
Цей підклас включає:
- виробництво виробів з мороженої картоплі
- виробництво сухого картопляного пюре
- виробництво закусочних продуктів з картоплі
- виробництво картопляних чіпсів
- виробництво борошна з картоплі
- промислове очищення (механічне) картоплі
Цей підклас не включає:
- виробництво продуктів з картоплі для немовлят та малюків (див. 15.88)
15.32.0. Виробництво фруктових та овочевих соків.
Цей підклас включає також:
- виробництво соків натуральних, купажованих та концентрованих
- виробництво нектарів
Цей підклас не включає:
- виробництво фруктових та овочевих соків для немовлят та малюків (див. 15.88)
- виробництво фруктових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв (див. 15.89)
- виробництво рослинних соків та екстрактів (див. 15.89)
- виробництво фруктових напоїв (див. 15.98)
15.33.0. Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань.
Цей підклас включає:
- консервування фруктів, горіхів та овочів, в т. ч. грибів: заморожування, квашення та соління, сушіння, сублімацію,
консервування в герметичній тарі тощо
- виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
- розроблення нових рецептів харчових продуктів з овочів та фруктів
- виготовлення варення, джему, повидла, желе, мармеладу, конфітюрів тощо
Цей підклас не включає:
- виробництво м'ясо-рослинних та сало-бобових консервів (див. 15.13)
- виробництво борошна із бобових культур (див. 15.61)
- виробництво глазурованих фруктів (див. 15.84)
- виробництво консервів для малюків (див. 15.88)
Цей підклас включає:
- виробництво виробів з мороженої картоплі
- виробництво сухого картопляного пюре
- виробництво закусочних продуктів з картоплі
- виробництво картопляних чіпсів
- виробництво борошна з картоплі
- промислове очищення (механічне) картоплі
Цей підклас не включає:
- виробництво продуктів з картоплі для немовлят та малюків (див. 15.88)
15.32.0. Виробництво фруктових та овочевих соків.
Цей підклас включає також:
- виробництво соків натуральних, купажованих та концентрованих
- виробництво нектарів
Цей підклас не включає:
- виробництво фруктових та овочевих соків для немовлят та малюків (див. 15.88)
- виробництво фруктових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв (див. 15.89)
- виробництво рослинних соків та екстрактів (див. 15.89)
- виробництво фруктових напоїв (див. 15.98)
15.33.0. Перероблення та консервування овочів та фруктів, не віднесене до інших групувань.
Цей підклас включає:
- консервування фруктів, горіхів та овочів, в т. ч. грибів: заморожування, квашення та соління, сушіння, сублімацію,
консервування в герметичній тарі тощо
- виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
- розроблення нових рецептів харчових продуктів з овочів та фруктів
- виготовлення варення, джему, повидла, желе, мармеладу, конфітюрів тощо
Цей підклас не включає:
- виробництво м'ясо-рослинних та сало-бобових консервів (див. 15.13)
- виробництво борошна із бобових культур (див. 15.61)
- виробництво глазурованих фруктів (див. 15.84)
- виробництво консервів для малюків (див. 15.88)