16 Готові харчові продукти з м'яса, риби або ракоподібних, молюсків або інших водяних безхребетних
1601 00 Ковбаси та аналогічні вироби з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові; готові харчові продукти, виготовлені на основі цих виробів:
1601 00 10 00 - з печінки
- інші:
1601 00 91 00 - - ковбаси, сухі або пастоподібні, сирі
1601 00 99 00 - - інші
1602 Інші готові чи консервовані продукти з м'яса, м'ясних субпродуктів або крові:
1602 10 00 00 - гомогенізовані готові продукти
1602 20 - з печінки будь-яких тварин:
- - гусячої або качиної:
1602 20 11 00 - - - які містять 75 мас. % або більше жирної печінки
1602 20 19 00 - - - інші
1602 20 90 00 - - інші
- із свійської птиці товарної позиції 0105:
1602 31 - - з індиків:
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів:
1602 31 11 00 - - - - які містять виключно сире м'ясо індиків
1602 31 19 00 - - - - інші
1602 31 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м'яса чи субпродуктів
1602 31 90 00 - - - інші
1602 32 - - з курей свійських (Gallus domesticus):
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів:
1602 32 11 00 - - - - сирі
1602 32 19 00 - - - - інші
1602 32 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м'яса чи субпродуктів
1602 32 90 00 - - - інші
1602 39 - - інші:
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів:
1602 39 21 00 - - - - сирі
1602 39 29 00 - - - - інші
1602 39 40 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м'яса чи субпродуктів
1602 39 80 00 - - - інші
- із свинини:
1602 41 - - окіст і його відруби:
1602 41 10 00 - - - свійської свині
1602 41 90 00 - - - інші
1602 42 - - з лопатки та її відрубів:
1602 42 10 00 - - - свійської свині
1602 42 90 00 - - - інші
1602 49 - - інші, включаючи суміші:
- - - із свійських свиней:
- - - - які містять 80 мас. % або більше м'яса чи м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження:
1602 49 11 00 - - - - - філейні частини (за винятком шийних частин) та їх відруби, включаючи суміші філейних частин або окостів
1602 49 13 00 - - - - - шийні частини та їх відруби, включаючи суміші шийних і лопаткових частин
1602 49 15 00 - - - - - інші суміші, що містять окости, лопаткові частини, філейні частини або шийні частини та їх відруби
1602 49 19 00 - - - - - інші
1602 49 30 00 - - - - які містять 40 мас. % або більше, але менш як 80 мас. % м'яса або м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження
1602 49 50 00 - - - - які містять менш як 40 мас. % м'яса чи м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження
1602 49 90 00 - - - інші
1602 50 - з великої рогатої худоби:
1602 50 10 00 - - сирі; суміші м'яса або м'ясних субпродуктів варених і м'яса або м'ясних субпродуктів сирих
- - інші:
- - - у герметично закритих посудинах:
1602 50 31 00 - - - - солонина (Corned beef)
1602 50 39 00 - - - - інші
1602 50 80 00 - - - інші
1602 90 - інші, включаючи готові продукти з крові будь-яких тварин:
1602 90 10 00 - - продукти з крові будь-яких тварин
- - інші:
1602 90 31 00 - - - з дичини або кролика
1602 90 41 00 - - - з північних оленів
- - - інші:
1602 90 51 00 - - - - які містять м'ясо або м'ясні субпродукти свійських свиней
- - - - інші:
- - - - - які містять м'ясо або субпродукти великої рогатої худоби:
1602 90 61 00 - - - - - - сирі; суміші м'яса або субпродуктів варених і м'яса або субпродуктів сирих
1602 90 69 00 - - - - - - інші
- - - - - інші:
- - - - - - з баранини або козлятини:
- - - - - - - сирі; суміші м'яса або субпродуктів варених і м'яса або субпродуктів сирих:
1602 90 72 00 - - - - - - - - з баранини
1602 90 74 00 - - - - - - - - з козлятини
- - - - - - - інші:
1602 90 76 00 - - - - - - - - з баранини
1602 90 78 00 - - - - - - - - з козлятини
1602 90 98 00 - - - - - - інші
1603 00 Екстракти та соки з м'яса, риби або ракоподібних, молюсків чи інших водяних безхребетних:
1603 00 10 00 - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг
1603 00 80 00 - інші
1604 Готова або консервована риба; ікра осетрових (чорна ікра) та ікра інших риб:
- риба ціла або шматками, але не фарширована:
1604 11 00 00 - - лосось
1604 12 - - оселедці:
1604 12 10 00 - - - філе сире, у тісті або в сухарях, попередньо смажене або не смажене в олії, морожене
- - - інші:
1604 12 91 00 - - - - у герметично закритих посудинах
1604 12 99 00 - - - - інші
1604 13 - - сардини, сардинела, кілька або шпроти:
- - - сардини:
1604 13 11 00 - - - - в оливковій олії
1604 13 19 00 - - - - інші
1604 13 90 - - - інші:
1604 13 90 10 - - - - шпроти в олії
1604 13 90 90 - - - - інші
1604 14 - - тунець, скіпджек, або тунець смугастий, і пеламіда (Sarda spp.):
- - - тунець та скіпджек, або тунець смугастий:
1604 14 11 00 - - - - в олії
- - - - інші:
1604 14 16 00 - - - - - філе, або "балик"
1604 14 18 00 - - - - - інші
1604 14 90 00 - - - пеламіда (Sarda spp.)
1604 15 - - скумбрія:
- - - скумбрія звичайна, або європейська (Scomber scombrus), і скумбрія японська, або східна (Scomber japonicus):
1604 15 11 - - - - філе:
1604 15 11 10 - - - - - скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus)
1604 15 11 20 - - - - - скумбрії японської, або східної (Scomber japonicus)
1604 15 19 - - - - інші:
1604 15 19 10 - - - - - скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus)
1604 15 19 20 - - - - - скумбрії японської, або східної (Scomber japonicus)
1604 15 90 00 - - - скумбрія австралійська (Scomber australasicus)
1604 16 00 00 - - анчоуси
1604 19 - - інша:
1604 19 10 00 - - - лососеві, крім лосося
- - - риба роду Euthynnus, крім скіпджека, або тунця смугастого (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis):
1604 19 31 00 - - - - філе, або "балик"
1604 19 39 00 - - - - інші
1604 19 50 00 - - - однокольоровий боніто (Orcynopsis unicolor)
- - - інша:
1604 19 91 - - - - філе, сире, у тісті або в сухарях, попередньо смажене або не смажене в олії, морожене:
1604 19 91 10 - - - - - окуня морського золотистого (Sebastes marinus)
1604 19 91 20 - - - - - червоного миня (Urophycis chuss)
1604 19 91 30 - - - - - хека сріблястого (Merluccius bilinearis)
1604 19 91 40 - - - - - мерлузи орегонської (Merluccius productus)
1604 19 91 90 - - - - - інші
- - - - інші:
1604 19 92 00 - - - - - тріска (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus)
1604 19 93 00 - - - - - сайда (Pollachaius virens)
1604 19 94 - - - - - мерлуза (Merluccius spp.) і морський минь (Urophycis spp.):
1604 19 94 10 - - - - - - мерлуза орегонська (Merluccius productus)
1604 19 94 20 - - - - - - хек сріблястий (Merluccius bilinearis)
1604 19 94 30 - - - - - - червоний минь (Urophycis chuss)
1604 19 94 90 - - - - - - інші
1604 19 95 00 - - - - - минтай (Theragra chalcogramma) і срібляста сайда (Pollachius pollachius)
1604 19 98 - - - - - інші:
1604 19 98 10 - - - - - - окунь морський золотистий (Sebastes marinus)
1604 19 98 20 - - - - - - осетроподібні (Acipenseriformes)
1604 19 98 30 - - - - - - судак (Stizostedion spp.)
1604 19 98 90 - - - - - - інші
1604 20 - інша риба готова або консервована:
1604 20 05 00 - - готові продукти із сурімі
- - інші:
1604 20 10 00 - - - з лосося
1604 20 30 - - - з лососевих, крім лосося:
1604 20 30 10 - - - - з арктичного гольця (Salvelinus alpinus)
1604 20 30 90 - - - - з інших
1604 20 40 00 - - - з анчоусів
1604 20 50 - - - із сардин, пеламіди, скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus), скумбрії японської, або східної (Scomber japonicus), та однокольорового боніто (Orcynopsis unicolor):
1604 20 50 10 - - - - із скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus)
1604 20 50 20 - - - - із пеламіди
1604 20 50 30 - - - - з однокольорового боніто (Orcynopsis unicolor)
1604 20 50 90 - - - - з інших
1604 20 70 00 - - - з тунця, скіпджека, або тунця смугастого, та інших риб роду Euthynnus
1604 20 90 - - - з інших риб:
1604 20 90 10 - - - - з осетроподібних (Acipenseriformes)
1604 20 90 20 - - - - із судака (Stizostedion spp.)
1604 20 90 90 - - - - з інших риб
1604 30 - ікра осетрових (чорна ікра) та ікра інших риб:
1604 30 10 00 - - ікра осетрових (чорна ікра)
1604 30 90 00 - - ікра інших риб
1605 Готові або консервовані ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні:
1605 10 00 00 - краби
1605 20 - креветки:
1605 20 10 00 - - у герметично закритих посудинах
- - інші:
1605 20 91 00 - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2 кг
1605 20 99 00 - - - інші
1605 30 - омари:
1605 30 10 00 - - м'ясо омара після термообробки, призначене для виготовлення омарового масла або омарового паштету, пасти, супів чи соусів
1605 30 90 00 - - інші
1605 40 00 00 - інші ракоподібні
1605 90 - інші:
- - молюски:
- - - мідії (Mytilus spp., Perna spp.):
1605 90 11 00 - - - - у герметично закритих посудинах
1605 90 19 00 - - - - інші
1605 90 30 00 - - - інші
1605 90 90 00 - - інші водяні безхребетні
1601 00 Ковбаси та аналогічні вироби з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові; готові харчові продукти, виготовлені на основі цих виробів:
1601 00 10 00 - з печінки
- інші:
1601 00 91 00 - - ковбаси, сухі або пастоподібні, сирі
1601 00 99 00 - - інші
1602 Інші готові чи консервовані продукти з м'яса, м'ясних субпродуктів або крові:
1602 10 00 00 - гомогенізовані готові продукти
1602 20 - з печінки будь-яких тварин:
- - гусячої або качиної:
1602 20 11 00 - - - які містять 75 мас. % або більше жирної печінки
1602 20 19 00 - - - інші
1602 20 90 00 - - інші
- із свійської птиці товарної позиції 0105:
1602 31 - - з індиків:
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів:
1602 31 11 00 - - - - які містять виключно сире м'ясо індиків
1602 31 19 00 - - - - інші
1602 31 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м'яса чи субпродуктів
1602 31 90 00 - - - інші
1602 32 - - з курей свійських (Gallus domesticus):
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів:
1602 32 11 00 - - - - сирі
1602 32 19 00 - - - - інші
1602 32 30 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м'яса чи субпродуктів
1602 32 90 00 - - - інші
1602 39 - - інші:
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів:
1602 39 21 00 - - - - сирі
1602 39 29 00 - - - - інші
1602 39 40 00 - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м'яса чи субпродуктів
1602 39 80 00 - - - інші
- із свинини:
1602 41 - - окіст і його відруби:
1602 41 10 00 - - - свійської свині
1602 41 90 00 - - - інші
1602 42 - - з лопатки та її відрубів:
1602 42 10 00 - - - свійської свині
1602 42 90 00 - - - інші
1602 49 - - інші, включаючи суміші:
- - - із свійських свиней:
- - - - які містять 80 мас. % або більше м'яса чи м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження:
1602 49 11 00 - - - - - філейні частини (за винятком шийних частин) та їх відруби, включаючи суміші філейних частин або окостів
1602 49 13 00 - - - - - шийні частини та їх відруби, включаючи суміші шийних і лопаткових частин
1602 49 15 00 - - - - - інші суміші, що містять окости, лопаткові частини, філейні частини або шийні частини та їх відруби
1602 49 19 00 - - - - - інші
1602 49 30 00 - - - - які містять 40 мас. % або більше, але менш як 80 мас. % м'яса або м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження
1602 49 50 00 - - - - які містять менш як 40 мас. % м'яса чи м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження
1602 49 90 00 - - - інші
1602 50 - з великої рогатої худоби:
1602 50 10 00 - - сирі; суміші м'яса або м'ясних субпродуктів варених і м'яса або м'ясних субпродуктів сирих
- - інші:
- - - у герметично закритих посудинах:
1602 50 31 00 - - - - солонина (Corned beef)
1602 50 39 00 - - - - інші
1602 50 80 00 - - - інші
1602 90 - інші, включаючи готові продукти з крові будь-яких тварин:
1602 90 10 00 - - продукти з крові будь-яких тварин
- - інші:
1602 90 31 00 - - - з дичини або кролика
1602 90 41 00 - - - з північних оленів
- - - інші:
1602 90 51 00 - - - - які містять м'ясо або м'ясні субпродукти свійських свиней
- - - - інші:
- - - - - які містять м'ясо або субпродукти великої рогатої худоби:
1602 90 61 00 - - - - - - сирі; суміші м'яса або субпродуктів варених і м'яса або субпродуктів сирих
1602 90 69 00 - - - - - - інші
- - - - - інші:
- - - - - - з баранини або козлятини:
- - - - - - - сирі; суміші м'яса або субпродуктів варених і м'яса або субпродуктів сирих:
1602 90 72 00 - - - - - - - - з баранини
1602 90 74 00 - - - - - - - - з козлятини
- - - - - - - інші:
1602 90 76 00 - - - - - - - - з баранини
1602 90 78 00 - - - - - - - - з козлятини
1602 90 98 00 - - - - - - інші
1603 00 Екстракти та соки з м'яса, риби або ракоподібних, молюсків чи інших водяних безхребетних:
1603 00 10 00 - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг
1603 00 80 00 - інші
1604 Готова або консервована риба; ікра осетрових (чорна ікра) та ікра інших риб:
- риба ціла або шматками, але не фарширована:
1604 11 00 00 - - лосось
1604 12 - - оселедці:
1604 12 10 00 - - - філе сире, у тісті або в сухарях, попередньо смажене або не смажене в олії, морожене
- - - інші:
1604 12 91 00 - - - - у герметично закритих посудинах
1604 12 99 00 - - - - інші
1604 13 - - сардини, сардинела, кілька або шпроти:
- - - сардини:
1604 13 11 00 - - - - в оливковій олії
1604 13 19 00 - - - - інші
1604 13 90 - - - інші:
1604 13 90 10 - - - - шпроти в олії
1604 13 90 90 - - - - інші
1604 14 - - тунець, скіпджек, або тунець смугастий, і пеламіда (Sarda spp.):
- - - тунець та скіпджек, або тунець смугастий:
1604 14 11 00 - - - - в олії
- - - - інші:
1604 14 16 00 - - - - - філе, або "балик"
1604 14 18 00 - - - - - інші
1604 14 90 00 - - - пеламіда (Sarda spp.)
1604 15 - - скумбрія:
- - - скумбрія звичайна, або європейська (Scomber scombrus), і скумбрія японська, або східна (Scomber japonicus):
1604 15 11 - - - - філе:
1604 15 11 10 - - - - - скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus)
1604 15 11 20 - - - - - скумбрії японської, або східної (Scomber japonicus)
1604 15 19 - - - - інші:
1604 15 19 10 - - - - - скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus)
1604 15 19 20 - - - - - скумбрії японської, або східної (Scomber japonicus)
1604 15 90 00 - - - скумбрія австралійська (Scomber australasicus)
1604 16 00 00 - - анчоуси
1604 19 - - інша:
1604 19 10 00 - - - лососеві, крім лосося
- - - риба роду Euthynnus, крім скіпджека, або тунця смугастого (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis):
1604 19 31 00 - - - - філе, або "балик"
1604 19 39 00 - - - - інші
1604 19 50 00 - - - однокольоровий боніто (Orcynopsis unicolor)
- - - інша:
1604 19 91 - - - - філе, сире, у тісті або в сухарях, попередньо смажене або не смажене в олії, морожене:
1604 19 91 10 - - - - - окуня морського золотистого (Sebastes marinus)
1604 19 91 20 - - - - - червоного миня (Urophycis chuss)
1604 19 91 30 - - - - - хека сріблястого (Merluccius bilinearis)
1604 19 91 40 - - - - - мерлузи орегонської (Merluccius productus)
1604 19 91 90 - - - - - інші
- - - - інші:
1604 19 92 00 - - - - - тріска (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus)
1604 19 93 00 - - - - - сайда (Pollachaius virens)
1604 19 94 - - - - - мерлуза (Merluccius spp.) і морський минь (Urophycis spp.):
1604 19 94 10 - - - - - - мерлуза орегонська (Merluccius productus)
1604 19 94 20 - - - - - - хек сріблястий (Merluccius bilinearis)
1604 19 94 30 - - - - - - червоний минь (Urophycis chuss)
1604 19 94 90 - - - - - - інші
1604 19 95 00 - - - - - минтай (Theragra chalcogramma) і срібляста сайда (Pollachius pollachius)
1604 19 98 - - - - - інші:
1604 19 98 10 - - - - - - окунь морський золотистий (Sebastes marinus)
1604 19 98 20 - - - - - - осетроподібні (Acipenseriformes)
1604 19 98 30 - - - - - - судак (Stizostedion spp.)
1604 19 98 90 - - - - - - інші
1604 20 - інша риба готова або консервована:
1604 20 05 00 - - готові продукти із сурімі
- - інші:
1604 20 10 00 - - - з лосося
1604 20 30 - - - з лососевих, крім лосося:
1604 20 30 10 - - - - з арктичного гольця (Salvelinus alpinus)
1604 20 30 90 - - - - з інших
1604 20 40 00 - - - з анчоусів
1604 20 50 - - - із сардин, пеламіди, скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus), скумбрії японської, або східної (Scomber japonicus), та однокольорового боніто (Orcynopsis unicolor):
1604 20 50 10 - - - - із скумбрії звичайної, або європейської (Scomber scombrus)
1604 20 50 20 - - - - із пеламіди
1604 20 50 30 - - - - з однокольорового боніто (Orcynopsis unicolor)
1604 20 50 90 - - - - з інших
1604 20 70 00 - - - з тунця, скіпджека, або тунця смугастого, та інших риб роду Euthynnus
1604 20 90 - - - з інших риб:
1604 20 90 10 - - - - з осетроподібних (Acipenseriformes)
1604 20 90 20 - - - - із судака (Stizostedion spp.)
1604 20 90 90 - - - - з інших риб
1604 30 - ікра осетрових (чорна ікра) та ікра інших риб:
1604 30 10 00 - - ікра осетрових (чорна ікра)
1604 30 90 00 - - ікра інших риб
1605 Готові або консервовані ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні:
1605 10 00 00 - краби
1605 20 - креветки:
1605 20 10 00 - - у герметично закритих посудинах
- - інші:
1605 20 91 00 - - - у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2 кг
1605 20 99 00 - - - інші
1605 30 - омари:
1605 30 10 00 - - м'ясо омара після термообробки, призначене для виготовлення омарового масла або омарового паштету, пасти, супів чи соусів
1605 30 90 00 - - інші
1605 40 00 00 - інші ракоподібні
1605 90 - інші:
- - молюски:
- - - мідії (Mytilus spp., Perna spp.):
1605 90 11 00 - - - - у герметично закритих посудинах
1605 90 19 00 - - - - інші
1605 90 30 00 - - - інші
1605 90 90 00 - - інші водяні безхребетні