17 Цукор і кондитерські вироби з цукру
1701 Цукор з цукрової тростини або з цукрових буряків і хімічно чиста цукроза, у твердому стані:
- цукор-сирець без додання ароматичних добавок або барвників:
1701 11 - - з тростини:
1701 11 10 00 - - - для рафінування
1701 11 90 00 - - - інший
1701 12 - - з цукрових буряків:
1701 12 10 00 - - - для рафінування
1701 12 90 00 - - - інший
- інший:
1701 91 00 00 - - з доданням ароматичних добавок або барвників
1701 99 - - інші:
1701 99 10 00 - - - цукор білий
1701 99 90 00 - - - інші
1702 Інші цукри, включаючи хімічно чисті лактозу, мальтозу, глюкозу та фруктозу, у твердому стані; сиропи з цукрів без додання ароматичних добавок або барвників; мед штучний, змішаний або не змішаний з натуральним медом; карамелізовані цукор і патока:
- лактоза та сироп лактози:
1702 11 00 00 - - з вмістом лактози 99 мас. % або більше, визначеної як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину
1702 19 00 00 - - інші
1702 20 - цукор і сироп кленові:
1702 20 10 00 - - кленовий цукор у твердому стані з доданням ароматичних добавок або барвників
1702 20 90 00 - - інші
1702 30 - глюкоза та сироп з глюкози, без вмісту фруктози або з вмістом менш як 20 мас. % фруктози в сухому стані:
1702 30 10 00 - - ізоглюкоза
- - інші:
- - - з вмістом у сухому стані 90 мас. % або більше глюкози:
1702 30 51 00 - - - - у вигляді білого кристалічного порошку, агломерованого або неагломерованого
1702 30 59 00 - - - - інші
- - - інші:
1702 30 91 00 - - - - у вигляді білого кристалічного порошку, агломерованого або неагломерованого
1702 30 99 00 - - - - інші
1702 40 - глюкоза та сироп з глюкози, з вмістом у сухому стані не менш як 20 мас. %, але менш як 50 мас. % фруктози, крім інвертного цукру:
1702 40 10 00 - - ізоглюкоза
1702 40 90 00 - - інші
1702 50 00 00 - фруктоза хімічно чиста
1702 60 - фруктоза інша та сироп фруктози, з вмістом у сухому стані понад 50 мас. % фруктози, крім інвертного цукру:
1702 60 10 00 - - ізоглюкоза
1702 60 80 00 - - сироп інуліновий
1702 60 95 00 - - інші
1702 90 - інші, включаючи інвертний цукор та інші цукри й цукрові сиропи, з вмістом у сухому стані 50 мас. % фруктози:
1702 90 10 00 - - мальтоза хімічно чиста
1702 90 30 00 - - ізоглюкоза
1702 90 50 00 - - мальтодекстрин і мальтодекстриновий сироп
1702 90 60 00 - - мед штучний, змішаний або не змішаний з натуральним медом
- - цукор і патока карамелізовані:
1702 90 71 00 - - - з вмістом 50 мас. % або більше цукрози в сухому стані
- - - інші:
1702 90 75 00 - - - - у вигляді порошку, агломерованого або неагломерованого
1702 90 79 00 - - - - інші
1702 90 80 00 - - сироп інуліновий
1702 90 99 00 - - інші
1703 Патока (меляса), одержана внаслідок вилучення або рафінування цукру:
1703 10 00 00 - патока (меляса) з тростини
1703 90 00 00 - інша
1704 Кондитерські вироби з цукру (включаючи білий шоколад), без вмісту какао:
1704 10 - жувальні гумки, у цукровій оболонці або без неї:
- - з вмістом менш як 60 мас. % цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза):
1704 10 11 00 - - - у вигляді стрічки (смужки)
1704 10 19 00 - - - інші
- - з вмістом 60 мас. % або більше цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза):
1704 10 91 00 - - - у вигляді стрічки (смужки)
1704 10 99 00 - - - інші
1704 90 - інші:
1704 90 10 00 - - екстракт солодки, або локриці, який містить понад 10 мас. % цукрози, але без додання інших речовин
1704 90 30 00 - - білий шоколад
- - інші:
1704 90 51 00 - - - пасти і маси, включаючи марципан, у первинних упаковках, масою нетто 1 кг або більше
1704 90 55 00 - - - льодяники від болю у горлі і цукерки від кашлю
1704 90 61 00 - - - драже та аналогічні їм солодощі у вигляді драже
- - - інші:
1704 90 65 00 - - - - кондитерські вироби у вигляді гумки або желе, включаючи фруктову пасту (мармелад) у вигляді кондитерських виробів з цукру
1704 90 71 00 - - - - карамель, з вареного цукру без жирових добавок, з начинкою або без начинки
1704 90 75 00 - - - - ірис, цукерки та аналогічні солодощі, з вареного цукру з жировими добавками
- - - - інші:
1704 90 81 00 - - - - - одержані в результаті пресування (у вигляді таблеток)
1704 90 99 00 - - - - - інші
1701 Цукор з цукрової тростини або з цукрових буряків і хімічно чиста цукроза, у твердому стані:
- цукор-сирець без додання ароматичних добавок або барвників:
1701 11 - - з тростини:
1701 11 10 00 - - - для рафінування
1701 11 90 00 - - - інший
1701 12 - - з цукрових буряків:
1701 12 10 00 - - - для рафінування
1701 12 90 00 - - - інший
- інший:
1701 91 00 00 - - з доданням ароматичних добавок або барвників
1701 99 - - інші:
1701 99 10 00 - - - цукор білий
1701 99 90 00 - - - інші
1702 Інші цукри, включаючи хімічно чисті лактозу, мальтозу, глюкозу та фруктозу, у твердому стані; сиропи з цукрів без додання ароматичних добавок або барвників; мед штучний, змішаний або не змішаний з натуральним медом; карамелізовані цукор і патока:
- лактоза та сироп лактози:
1702 11 00 00 - - з вмістом лактози 99 мас. % або більше, визначеної як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину
1702 19 00 00 - - інші
1702 20 - цукор і сироп кленові:
1702 20 10 00 - - кленовий цукор у твердому стані з доданням ароматичних добавок або барвників
1702 20 90 00 - - інші
1702 30 - глюкоза та сироп з глюкози, без вмісту фруктози або з вмістом менш як 20 мас. % фруктози в сухому стані:
1702 30 10 00 - - ізоглюкоза
- - інші:
- - - з вмістом у сухому стані 90 мас. % або більше глюкози:
1702 30 51 00 - - - - у вигляді білого кристалічного порошку, агломерованого або неагломерованого
1702 30 59 00 - - - - інші
- - - інші:
1702 30 91 00 - - - - у вигляді білого кристалічного порошку, агломерованого або неагломерованого
1702 30 99 00 - - - - інші
1702 40 - глюкоза та сироп з глюкози, з вмістом у сухому стані не менш як 20 мас. %, але менш як 50 мас. % фруктози, крім інвертного цукру:
1702 40 10 00 - - ізоглюкоза
1702 40 90 00 - - інші
1702 50 00 00 - фруктоза хімічно чиста
1702 60 - фруктоза інша та сироп фруктози, з вмістом у сухому стані понад 50 мас. % фруктози, крім інвертного цукру:
1702 60 10 00 - - ізоглюкоза
1702 60 80 00 - - сироп інуліновий
1702 60 95 00 - - інші
1702 90 - інші, включаючи інвертний цукор та інші цукри й цукрові сиропи, з вмістом у сухому стані 50 мас. % фруктози:
1702 90 10 00 - - мальтоза хімічно чиста
1702 90 30 00 - - ізоглюкоза
1702 90 50 00 - - мальтодекстрин і мальтодекстриновий сироп
1702 90 60 00 - - мед штучний, змішаний або не змішаний з натуральним медом
- - цукор і патока карамелізовані:
1702 90 71 00 - - - з вмістом 50 мас. % або більше цукрози в сухому стані
- - - інші:
1702 90 75 00 - - - - у вигляді порошку, агломерованого або неагломерованого
1702 90 79 00 - - - - інші
1702 90 80 00 - - сироп інуліновий
1702 90 99 00 - - інші
1703 Патока (меляса), одержана внаслідок вилучення або рафінування цукру:
1703 10 00 00 - патока (меляса) з тростини
1703 90 00 00 - інша
1704 Кондитерські вироби з цукру (включаючи білий шоколад), без вмісту какао:
1704 10 - жувальні гумки, у цукровій оболонці або без неї:
- - з вмістом менш як 60 мас. % цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза):
1704 10 11 00 - - - у вигляді стрічки (смужки)
1704 10 19 00 - - - інші
- - з вмістом 60 мас. % або більше цукрози (включаючи інвертний цукор, виражений як цукроза):
1704 10 91 00 - - - у вигляді стрічки (смужки)
1704 10 99 00 - - - інші
1704 90 - інші:
1704 90 10 00 - - екстракт солодки, або локриці, який містить понад 10 мас. % цукрози, але без додання інших речовин
1704 90 30 00 - - білий шоколад
- - інші:
1704 90 51 00 - - - пасти і маси, включаючи марципан, у первинних упаковках, масою нетто 1 кг або більше
1704 90 55 00 - - - льодяники від болю у горлі і цукерки від кашлю
1704 90 61 00 - - - драже та аналогічні їм солодощі у вигляді драже
- - - інші:
1704 90 65 00 - - - - кондитерські вироби у вигляді гумки або желе, включаючи фруктову пасту (мармелад) у вигляді кондитерських виробів з цукру
1704 90 71 00 - - - - карамель, з вареного цукру без жирових добавок, з начинкою або без начинки
1704 90 75 00 - - - - ірис, цукерки та аналогічні солодощі, з вареного цукру з жировими добавками
- - - - інші:
1704 90 81 00 - - - - - одержані в результаті пресування (у вигляді таблеток)
1704 90 99 00 - - - - - інші